top of page

SANDWICHPANELEN, EEN IDEALE OPLOSSING VOOR DE DAKBEDEKKING VAN GROTE GEBOUWEN

Sandwichpanelen, dat is efficiëntie ten top. Contacteer RVD dak-gevelwerken in Stekene voor uitgebreide info!

Een product van topkwaliteit voor grote dakoppervlaktes

RVD dak-gevelwerken

Het is zeker de moeite om de optie van sandwichpanelen te overwegen. Er is een uitgebreid assortiment van sandwich- en ecopanelen op de markt dat perfect in aanmerking komt voor dakwerken aan gebouwen. Denk maar aan sporthallen, scholen, garages, stallen, loodsen, productiehallen, garages, tuinhuizen, carports, opslagruimtes en andere industriële gebouwen.

Deze panelen hebben een isolerende laag van PUR- of PIR-schuim of nog van rotswol en zijn behandeld met een zeer degelijke beschermende coating. Ze bestaan in verschillende kleuren en structuren waardoor u het gebouw de esthetische uitstraling van uw voorkeur kan geven. Door de grote afmetingen van de panelen is uw dak veel sneller gelegd.

Maar hieronder sommen we u alvast enkele belangrijke voordelen van sandwichpanelen op.

RVD dak-gevelwerken

De voordelen van sandwichpanelen

Bij Van Dyck dak-gevelwerken gebruiken wij bij voorkeur de sandwichpanelen van Joris Ide, net omdat ze van excellente kwaliteit zijn. We hebben ze al meermaals verwerkt op verschillende werven in het waasland. En dat heeft altijd een prima resultaat opgeleverd, tot onze tevredenheid én die van onze klanten!

beschikbaarheid in diverse kleuren en structuren

gemakkelijk en snel te plaatsen

geschikt voor hellende, platte daken en wanden

grote isolerende waarde

bestand tegen alle weersomstandigheden en UV-stralen

brandveilig en zeer duurzaam

GEÏNTERESSEERD IN DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VAN SANDWICHPANELEN? CONTACTEER RVD DAK-GEVELWERKEN VOOR EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK EN OFFERTE VIA HET CONTACTFORMULIER.

bottom of page