top of page

EEN LANGE LEVENSDUUR VOOR UW GEBOUW DANKZIJ DE KWALITEITSVOLLE GEVELWERKEN VAN RVD DAK-GEVELWERKEN

RVD dak-gevelwerken is gespecialiseerd in de gevelbekleding van particuliere en industriële gebouwen. Contacteer ons voor info.

Gevelbekleding in diverse materialen

RVD dak-gevelwerken

Is het dak in orde gebracht, dan hangt de duurzaamheid van uw gebouw ook af van de staat van de buitengevels. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij bij Van Dyck dak-gevelwerken precies wat te doen om u een perfecte isolatie en een volledige waterdichtheid van uw gevels te verzekeren.

Wij werken alleen maar met de beste materialen en bieden u de keuze tussen: 

sidings (waterdichtheid van uw gevels)

verschillende soorten geïsoleerde sandwichpanelen

zinkpanelen op houten of metalen draagstructuur

RVD dak-gevelwerken

Voor particuliere en industriële toepassingen

Wij verzorgen de gevelbekleding van particuliere woningen, zowel in nieuwbouw als in renovatie. Het spreekt voor zich dat het esthetisch aspect in dat geval even belangrijk is als de praktische functies van thermische en akoestische isolatie en waterdichtheid. We stellen u dan ook die oplossingen voor die meest geschikt zijn voor uw huis zodat u een keuze kan maken die best aan uw stijl beantwoordt. Daarnaast pakken wij ook industriële opdrachten aan. We plaatsen industriële wanden en gebruiken daarvoor veelal grote sandwichpanelen. RVD dak-gevelwerken werkt de nieuwe gevelbekleding ook feilloos af. Wij voeren de nodige koper- en zinkwerken uit. We plaatsen dus de dakgoten en zorgen voor een vlotte afvoer van het regenwater.

MAAK GERUST EEN AFSPRAAK VOOR DE BESPREKING VAN UW GEVELBEKLEDING.
WIJ ADVISEREN U GRAAG EN MAKEN EEN GRATIS OFFERTE OP.

bottom of page