top of page

VAN DYCK DAK-GEVELWERKEN, STEKENE: VOOR PLATTE EN HELLENDE DAKEN, INCLUSIEF ZINKWERKEN EN DAKISOLATIE

Een nieuw dak of renovatie van een bestaand dak? Maak een afspraak bij RVD dak-gevelwerken!

Dakdekkersbedrijf voor alle types van daken

RVD dak-gevelwerken

RVD dak-gevelwerken uit Stekene legt, herstelt en renoveert alle types van daken. Wij zijn vertrouwd met hellende en platte daken van gezinswoningen, villa’s, garages en andere bijgebouwen. Maar we nemen ook uitgestrekte platte daken van appartementen en bedrijven onder handen.

Met onze doorgedreven knowhow verwerken wij alle dakdekkersmaterialen en voeren wij ook de bijhorende dakwerken uit.

RVD dak-gevelwerken
hellende daken

Hellende daken

Afhankelijk van uw voorkeur van stijl kiest u voor: betonnen of keramische dakpannen, natuur- of kunstleien, isolerende dakpanplaten zoals Permapan panelen, sandwichpanelen of ecopanelen. Wij verzorgen alle daktimmerwerk, werken dakkapellen uit en plaatsen veluxramen.

platte daken

Platte daken

We bekleden platte daken met roofing en EPDM, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie. Roofing is nog steeds één van de meest populaire dakbedekkingen voor platte daken met als voordelen waterdicht en duurzaam. EPDM Resitrix biedt het voordeel van een lange levensduur, glasvezel-gewapend EPDM rubber met hoog rekvermogen. De aanleg van platte daken vergt veel nauwkeurigheid: we werken volgens de regels. Als u dat wenst, plaatsen we ook lichtkoepels.

Koper- en zinkwerken

Een dak is niet compleet zonder goten en een goed functionerend afvoersysteem. Wij plaatsen, herstellen en vervangen dakgoten in het materiaal van uw keuze: zink, koper, pvc of alu. We kleden uw goten en dakoversteken ook zorgvuldig uit.

Dakisolatie

Dakisolatie

We isoleren zowel platte als hellende daken en stellen u alle materialen voor. In elk geval zal u na onze vakkundige tussenkomst geen warmte meer langs het dak verliezen.

Asbestverwijdering

Asbestverwijdering

U kan in ons bedrijf ook terecht voor de veilige verwijdering van asbest. Wij hebben ons certificaat behaald voor de afbraak en afvoer van asbesthoudende materialen zoals oude golfplaten en dakleien.

RENOVATIE HOUTSTRUCTUUR MET DAKPANNEN EN VELUX

PLAT DAK ROOFING

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE OF EEN OFFERTE OP MAAT.

bottom of page